HILS Development, la EXPO REAL, în Germania

Echipa noastră a fost prezentă 3 zile la cel mai mare târg imobiliar din Europa

 

Echipa HILS Development, reprezentată de Iulia Iană, Bogdan Bălașa și Andrei Ciobotaru, au marcat o prezență importantă la EXPO REAL, cel mai mare târg imobiliar din Europa, care a avut loc între 7 și 9 octombrie, la Munchen, Germania.

În a doua zi a evenimentului li s-a alăturat Ionuț Negoiță, Fondator & CEO HILS Development. Împreună, reprezentanții companiei noastre au explorat noi oportunități și tendințe în sectorul imobiliar pe care sunt gata să le implementeze în viitoarele proiecte marca HILS.

 

HILS Development, la EXPO REAL, în Germania

Echipa HILS Development a remarcat soluții inovatoare pe care dorește să le implementeze în proiectele viitoare

 

La EXPO REAL, colegii noștri au avut oportunitatea de a învăța din experiențele altor jucători din industrie și de a descoperi soluții inovatoare care pot fi aplicate în proiectele de regenerare urbană. În plus, discuțiile despre autorizări și beneficiile oferite dezvoltatorilor și cumpărătorilor au fost importante pentru înțelegerea celor mai bune practici internaționale.

Pe parcursul celor trei zile, colegii noștri s-au concentrat pe identificarea unor direcții noi în sectorul imobiliar. Transformarea digitală și politicile de sustenabilitate (ESG) au fost printre temele principale, subliniind necesitatea integrării tehnologiilor avansate pentru eficientizarea proiectelor imobiliare.

Prin participarea la acest eveniment, am avut și ocazia de a identifica noi servicii și produse care ar putea aduce plus valoare proiectelor noastre.

 

HILS Development, la EXPO REAL, în Germania

 

Zilele petrecute la EXPO REAL au fost un prilej potrivit pentru schimbul de idei și pentru stabilirea unor noi direcții în dezvoltarea proiectelor noastre. Suntem pregătiți să abordăm noile provocări ale pieței imobiliare și să contribuim activ la conturarea peisajului urban. Continuăm să dezvoltăm ansambluri de mari dimensiuni și mixed-use, bazate pe conceptul „oraș de 15 minute”, asigurându-ne că fiecare proiect răspunde nevoilor comunităților și contribuie la dezvoltarea acestora.

Abonează-te și tu, mai jos, la newsletter și fii la curent cu ultimele activități, evenimente și actualizări ale proiectelor noastre!