Ești pregătit să cumperi un apartament nou în zona de est a Bucureștiului? Până pe 26 septembrie 2024, la HILS Sunrise beneficiezi de 10% reducere din valoarea avansului la achiziționarea apartamentului dorit. Alege să faci parte din comunitatea HILS Sunrise și bucură-te de toate facilitățile pe care ansamblul nostru rezidențial ți le pune la dispoziție!

Pentru mai multe detalii, ne poți vizita la biroul nostru de vânzări din Bd. Theodor Pallady, nr. 66, etaj 2, clădirea HILS Business Center sau ne poți trimite o solicitare la:

SUSTENABILITATE: Pre-certificarea GREEN Homes

HILS SUNRISE a obținut într-o primă etapă de evaluare pre-certificarea GREEN Homes prin asumarea și întrunirea criteriilor și obiectivelor de performanță energetică și responsabilitatea față de mediu.

Analizele și verificările au fost făcute prin programul RoGBC – Romania Green Building Council. Procesul de pre-certificare a analizat documentația tehnică aferentă etapei de proiectare.

Află mai multe

HILS Development - un partener de încredere

Cu peste 10.000 de locuințe construite la activ, considerăm că am demonstrat deja ce înseamnă responsabilitatea și profesionalismul. Punem accent pe accesibilitate, atât ca localizare, cât și ca preț și modalități de plată.

Proiectăm apartamente în blocuri solide, compartimentate eficient, cu un design modern, la un raport excelent calitate-preț. Acordăm o atenție deosebită zonelor în care construim: ansamblurile noastre sunt amplasate strategic, astfel încât să poată oferi opțiuni de transport rapid atât în oraș, cât și în afara Bucureștiului.

Unul dintre proiectele noastre de mare amploare, finalizat recent, este HILS Pallady, care cuprinde 12 blocuri – în total 1.908 de apartamente, parcare supraetajată, locuri de joacă și spații verzi. Aici și-au găsit căminul mult visat sute de tineri și familii care s-au transformat treptat într-o comunitate unită.

Alături de zona rezidențială se află și prima clădire de birouri pe care am construit-o: HILS Business Center, care găzduiește, pe lângă spații de birouri, și Clinica Medikali. Cu peste 80 de medici, tehnologie de ultimă generație și 30 de specialități, clinica acoperă o suprafață impresionantă de 1.500 de metri pătrați și oferă servicii medicale complete la cele mai înalte standarde.

Despre HILS Development

Locul unde comunitatea devine acasă

Vino să faci parte din comunitatea HILS Sunrise, cel mai nou proiect rezidențial HILS Development, situat în zona de est a Capitalei, pe Bulevardul Theodor Pallady 57A.  

  Aflat la doar 5 minute de mers pe jos de stația de metrou Anghel Saligny, complexul este amplasat strategic, pentru a îți oferi conexiune cu tot orașul. 

  De asemenea, în imediata apropiere vei găsi școli și centre educaționale, precum și zona comercială Pallady ce cuprinde magazinele IKEA, Auchan, Kaufland, Metro, Leroy Merlin, Jumbo și  XXXL Lutz.  

  În plus, în HILS Sunrise vei beneficia de cea mai integrată rețea de facilități pentru comunitate, dezvoltată până în prezent în proiectele HILS Development. Astfel, ca membru al comunității HILS, te vei putea bucura de spații verzi, locuri de joacă pentru copii, spații amenajate pentru relaxare și socializare, alei pietonale, fără acces auto, dar și spații comerciale pentru magazine de proximitate. 

Alege-ți apartamentul care ți se potrivește!

HILS Sunrise se întinde pe o suprafață de aproximativ 13.500 mp și cuprinde 4 clădiri cu un total de 704 apartamente și 732 locuri de parcare terane și subterane.

Diversitatea apartamentelor este o trăsătură definitorie a proiectelor HILS. Descoperă tipurile de apartamente, concepute în diferite variante de compartimentare:

  • Garsoniere;
  • Apartamente cu 2 camere;
  • Apartamente cu 3 camere;
  • Duplexuri;

Garsoniere

În ansamblul rezidențial HILS Sunrise îți punem la dispoziție garsoniere tip 1A, 1B sau 1C, amplasate la etaj sau la parter. Acestea dispun de o suprafață utilă de la 37 mp până la 40 mp, oferind spațiu suficient pentru a te simți confortabil și relaxat. Prețurile de achiziționare încep de la 75.000 EUR + TVA și variază în funcție de tipul de garsonieră ales și poziționare.

Apartamente cu 2 camere

Apartamentele cu 2 camere din HILS Sunrise oferă un echilibru perfect între confort și accesibilitate. Acestea au o suprafață utilă de 42 mp – 46 mp utili și pot fi achiziționate la prețuri începând de la 91.000 EUR + TVA. Fiecare tip de apartament este dotat cu balcon, grădină sau terasă și grădină, în funcție de amplasare.

Apartamente cu 3 camere

În HILS Sunrise, îți punem la dispoziție apartamente cu 3 camere cu suprafață generoasă de 75 mp utili. Prețurile de achiziție pornesc de la 151.000 EUR + TVA și ajung până la 179.000 EUR + TVA. Alege și tu un apartament cu 3 camere tip 3A sau 3B, la etaj sau parter, amenajate suplimentar cu balcon, terasă și grădină sau cu balcon și terasă!

Duplexuri

Duplexurile disponibile în ansamblul HILS Sunrise au suprafețe generoase, de la 90 mp până la 141 mp utili. Îți punem la dispoziție 5 astfel de apartamente, amenajate suplimentar cu balcon și terasă. Prețurile de achiziție încep de la 199.000 EUR + TVA și ajung până la 319.000 EUR + TVA.

Un proiect gândit pentru confortul tău

Apartamentele din HILS Sunrise reprezintă mai mult decât un cămin, acestea îți oferă atât un stil de viață modern, cât și confortul de a avea totul la îndemână. Bucură-te de dotări multiple, care te vor face să te întorci mereu cu drag acasă:

  • încălzire în pardoseală: vei avea parte de un sistem de încălzire eficient și confortabil, integrat în pardoseală;
  • ferestre mari și luminoase: spațiul tău va fi luminat natural, datorită ferestrelor mari și înalte care permit luminii să pătrundă în interior;
  • finisaje interioare de calitate înaltă: interiorul apartamentului tău va fi amenajat cu finisaje de calitate superioară, garantându-ți un spațiu elegant și rafinat;
  • locuri de parcare subterane: vei dispune de locuri de parcare sigure în subsolul clădirii, iar accesul se va realiza direct cu ajutorul lifturilor, oferindu-ți comoditate și siguranță;
  • boxe pentru depozitare: dacă ai nevoie de spațiu extra de depozitare, îți punem la dispoziție un număr limitat de boxe;
  • spații verzi și locuri de joacă pentru copii: te vei putea bucura de o adevărată oază de relaxare, iar cei mici își vor putea consuma energia în siguranță, în spații special amenajate.
Listă de prețuri

Pentru a consulta lista de prețuri completă, accesează butonul de mai jos.

Listă de prețuri

Alte proiecte dezvoltate de HILS Development
Finalizat
Bd. Theodor Pallady, nr. 66
Finalizat
Str. Victor Brauner, nr. 40
Finalizat
Str. Cheiul Dâmboviței, nr. 22
În construcție
Bd. Basarabia, nr. 256
În construcție
Bd. Theodor Pallady, nr. 45
Fii primul care află detalii despre noul proiect HILS

Echipa noastră îți va oferi informații despre apartamentele moderne, facilitățile deosebite și avantajele unei comunități noi. Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem!

PROGRAM BIROU VÂNZĂRI
Bd. Theodor Pallady, nr. 66

Clădire HILS Business Center, etaj 2

L-J: 9:00 – 18:00

V: 9:00 – 16:00

 

Str. Victor Brauner nr. 40

Complex HILS Brauner

L-J: 10:00 – 18:00

V: 10:00 – 16:00

S-D: 10:00 – 14:00

Customer Support: 031.005.04.78
Completează formularul de contact pentru a afla mai multe detalii despre proiectul nostru rezidențial dezvoltat de HILS Development.