Fațada ventilată și fațada tencuită

Fațada ventilată și fațada tencuită – 2 tipuri de finisaje exterioare folosite în ansamblurile HILS

 

La HILS Development, clădirile estetice și moderne sunt prioritare, iar noi căutăm direcții diferite în alegerea materialelor pentru fațade. Aceste alegeri influențează performanța energetică, dar și aspectul clădirilor ansamblurilor noastre.  

Pentru blocurile din ansamblurile HILS am ales soluții durabile și eficiente energetic și am păstrat unicitate în aspectul clădirilor. Am integrat atât fațadă ventilată, cât și fațadă tencuită, două tipuri de finisaje eficiente în finisarea proiectelor noastre rezidențiale din zona Pallady. Află și tu care sunt caracteristicile celor două tipuri de fațade folosite în ansamblurile HILS!  

Fațada ventilată  

Fațada ventilată este cunoscută pentru capacitatea ei de păstra o temperatură plăcută la interior, atât în anotimpurile calde, cât și reci, și pentru a îmbunătăți, din punct de vedere fonic, fiecare încăpere. Acest sistem constă într-un strat exterior care este detașat de structura de bază pentru care am ales să folosim radier general de 100 cm.  

În HILS Sunrise, acest tip de fațadă este aplicat pe 60% din suprafața clădirilor. Un aspect pe care l-am considerat esențial în selecția fațadei pentru ansamblul HILS Sunrise este încadrarea materialului în standardul european SR EN 13830. Ce înseamnă acest aspect? Fațada ventilată este impermeabilă, rezistentă la vânt, cutremure și impacturi puternice. Află mai multe despre finisajele din HILS Sunrise aici.  

 

HILS Sunrise - GREEN Homes

Care sunt principalele 3 avantaje ale fațadei ventilate?  

Fațada tencuită  

Fațada tencuită oferă un finisaj clasic și uniform, fiind apreciată pentru tranzițiile netede între diferite texturi și culori pe care le oferă aspectului clădirilor. Pentru proiectele HILS am ales tencuială în culori neutre de bej, crem și alb care se potrivesc perfect cu arborii, arbuștii și plantele perene din cadrul ansamblurilor.    

 

HILS Brauner - ansamblu rezidential zona Pallady

Cum este aplicată fațada tencuită în ansamblurile HILS? 

Pentru siguranță și durabilitate mai mare, fațada se execută astfel: 

Care sunt principalele 3 avantaje ale fațadei tencuite?  

Dacă ești în căutarea unui apartament în Sector 3, vino la biroul nostru de vânzări și alege un apartament într-unul din ansamblurile HILS! Ne găsești la 📍 HILS Business Center, Bd. Theodor Pallady 66, etaj 2.