Tot ce trebuie să știi despre finisajele și amenajările din ansamblurile HILS

La HILS Development, ne propunem să formăm comunități solide, concentrându-ne pe construcția proiectelor rezidențiale de mari dimensiuni și mixed-use în zona de est a Bucureștiului. Construim cu misiunea de a oferi un trai de calitate accesibil unui număr cât mai mare de locuitori, prin implementarea conceptului de „oraș de 15 minute”.  

Portofoliul nostru cuprinde 6 ansambluri rezidențiale, amplasate strategic, în sectorul 3, lângă stațiile de metrou și în proximitatea spațiilor comerciale, a școlilor, grădinițelor și liceelor. Știm că modernitatea și  inovația devin esențiale pentru tine atunci când cauți un apartament. La HILS Development construim apartamente caracterizate de un stil modern, durabile,  eficiente energetic și prietenoase cu mediul. Descoperă ce finisaje și ce materiale am ales în construcția proiectelor, care sunt avantajele acestora și de ce să îți cumperi un apartament într-unul din ansamblurile noastre. 

 

 

Amenajare peisagistica - HILS Brauner

Spații exterioare 

La exterior am amenajat spații verzi cu peste 1.000 de plante: arbori, arbuști înalți și flori care se mențin verzi indiferent de anotimp. Amenajarea peisagistică este completată de bănci și mese pentru relaxare, spații de joacă pentru copii cu leagăne, tobogane și balansoare, iar aleile pietonale sunt realizate din pavaj Petra. În jurul clădirilor am montat stâlpi de iluminat modern care asigură o lumină caldă și eficientă după lăsarea întunericului. Deci, care sunt avantajele spațiilor exterioare din ansamblurile noastre?  Adaptabilitate, promovarea calității vieții și crearea unui mediu aerisit și sănătos. Ne adaptăm continuu la nevoile comunității și integrăm o serie de caracteristici care diferențiază ansamblurile noastre de construcțiile tradiționale.  

 

 

Constructie - HILS Development

Materiale de construcții – Structura de rezistență 

Materialele de construcție au un rol important în obținerea unei clădiri sustenabile și funcționale, precum cele din ansamblul HILS Sunrise, asigurând soluții ecologice ce reduc impactul asupra mediului, dar și compuși netoxici care cresc rezistența și siguranța structurilor. Elementele esențiale pentru o clădire modernă încep cu o structură rezistentă și fiabilă. Blocurile din ansamblurile HILS au fundație din beton armat, pereți pe cadre de 30 de cm și zidărie din cărămidă tip Porotherm de 30 cm. Pentru rezistența clădirilor la cutremure sau vânt puternic s-au folosit grinzi din beton armat. Această combinație între zidăria de cărămidă Porotherm, cu proprietăți izolante și ecologice, și structura robustă din beton armat, contribuie la eficiența energetică a clădirii. Astfel, te poți bucura de temperatura potrivită în interiorul apartamentului. Fațadele clădirilor sunt realizate din lavabilă fără compuși chimici, care respectă standardele europene înalte.  

 

Pardoseala - HILS Development

Pardoseală  

Știm că acorzi o atenție sporită materialelor atunci când analizezi apartamentul pe care tocmai vrei să-l achiziționezi. Opțiunile noastre de pardoseli – parchet laminat și plăci ceramice – oferă o combinație perfectă între rezistență și design. Parchetul laminat din apartamentele ansamblurilor HILS este ușor de întreținut și rezistent la traficul intens. În același timp, plăcile ceramice din băi și bucătării rezistă la umiditate datorită materialului de calitate din care sunt fabricate. Fiecare parte a apartamentelor este gândită să fie atât practică, cât și plăcută la vedere.  

 

 

Incalzire in pardoseala - HILS Development

Instalații și tehnologii 

Modernitatea în construcții  înseamnă integrarea inteligentă a tehnologiilor și materialelor avansate care să contribuie la sustenabilitatea, eficiența și confortul clădirilor într-un mod responsabil față de mediu și comunitate. Pentru că ținem cont de bunăstarea ta, în HILS Sunrise și HILS Titanium am integrat un sistem de încălzire în pardoseală ce oferă eficiență energetică, confort termic superior, mai mult spațiu la interior, calitate îmbunătățită a aerului și sustenabilitate, contribuind astfel la un mediu de locuit modern, sănătos și responsabil față de mediu. Un alt aspect important în definirea standardului unei clădiri moderne este implementarea panourilor fotovoltaice. În HILS Sunrise, iluminatul spațiilor comune se va realiza prin astfel de tehnologii sustenabile, reducând amprenta de carbon și costurile la energie. Prin integrarea inteligentă a acestor sisteme, HILS Sunrise servește drept model pentru dezvoltarea responsabilă și sustenabilă. Vezi aici mai multe detalii despre specificațiile tehnice ale ansamblului HILS Sunrise! 

Vino și tu să faci parte dintr-o comunitate care se va bucura de toate acestea! Intră pe https://hils.ro/ pentru mai multe detalii sau vino la biroul nostru de vânzări din Bd. Theodor Pallady 66, etaj 2 și hai să găsim împreună  apartamentul potrivit pentru tine într-unul din ansamblurile HILS!