HILS Development a participat la evenimentul Women In Real Estate 2024

Iulia Iana, Head of Marketing în cadrul HILS Development a fost unul dintre speakerii care au participat la cea de-a 5-a ediție a evenimentului Women In Real Estate. Conferința a fost organizată pe 8 martie, la București de către BREC (Bucharest Real Estate Club), asociație ce are ca scop reunirea celor mai mari dezvoltatori imobiliari din România, dezvoltarea afacerilor interregionale și facilitarea construirii de conexiuni valoroase.

Evenimentul a constat într-o dezbatere informală și relaxantă despre dezvoltarea profesională și personală a femeilor, despre eșec și lecțiile sale valoroase, dar și despre cum mamele pot fi sprijinite prin dezvoltarea strategiilor interactive de revenire la locul de muncă.

 

Iulia Iana - Women in Real Estate

 

„Pasiunea te găsește pe tine și te găsește la locul de muncă” – Iulia Iana

În cadrul evenimentului, Iulia Iana a vorbit despre conceptul pe care ea se bazează în general la locul de muncă, despre angajamentul companiei față de promovarea diversității și egalității de gen, iar, ca și până acum, a încurajat și a susținut celelalte femei implicate în industria imobiliară:

„Se spune „găsește-ți pasiunea și nu vei lucra niciodată o zi în viața ta”. Cred că pasiunea te găsește pe tine și te găsește la locul de muncă. Odată cu munca grea vine succesul, apoi te îndrăgostești de sentimentul succesului și acolo se naște pasiunea. Cred că femeile pot excela în orice domeniu. Personal, am fost dintotdeauna pasionată de marketing și fiecare rol și industrie în care am activat au contribuit la mixul de skill-uri și pasiunea pe care o am acum pentru imobiliare. Partea frumoasă este că având atâtea rotițe în mișcare, și rezultatele sunt pe măsură. Desigur, o componentă esențială în performanța întregii echipe este o cultură organizațională sănătoasă în care pot evolua armonios toți angajații, indiferent de sex, vârstă, vechimea în companie sau rolul în organigramă”.

 

Cum susține dezvoltatorul HILS, în cadrul companiei, revenirea femeilor la locul de muncă

Unul dintre subiectele de discuție interesante a fost modul în care femeile, în special în calitate de mame, pot fi sprijinite în procesul lor de revenire la modul de muncă. Speakerii au dezvoltat strategii interactive și au împărtășit experiențele personale pentru a încuraja și pentru a susține femeile care navighează între carieră și viața de familie.

În cadrul companiei HILS, susținem ferm participarea femeilor la locul de muncă și promovăm un mediu de lucru sigur și incluziv pentru toți angajații noștri. Într-o societate în care egalitatea de gen este încă un obiectiv de atins, ne angajăm să creăm o cultură organizațională în care femeile să fie recunoscute și valorizate pentru contribuțiile lor. Tocmai de aceea, în compania noastră, femeile ocupă poziții de conducere în departamente cheie, precum: HR, Financiar, Contabilitate, ERP, Marketing. Este dovada faptului că apreciem abilitățile, ambițiile și experiențele de care acestea dau dovadă. În același timp, încurajăm femeile să îți asume roluri de leadership și să-și urmeze ambițiile profesionale.

Punem un accent deosebit pe prevenirea și combaterea oricărui tip de abuz sau discriminare, oferind suport și resurse adecvate pentru toți angajații, indiferent de gen. Totodată, la HILS Development încurajăm deschiderea și comunicarea între toții membrii companiei.