HILS Development lansează un nou proiect, HILS Titanium

HILS Development lansează HILS Titanium, al șaselea proiect de mari dimensiuni al dezvoltatorului în București

 

București, 28 februarie 2024 – HILS Development lansează cel de-al șaselea proiect rezidențial de mari dimensiuni în zona de Est a Capitalei, un proiect cu valoarea investitiei de aproximativ 70 milioane euro. Noul proiect, HILS Titanium, va găzdui o comunitate de peste 2500 de locuitori în 1194 de apartamente dispuse în 7 blocuri, în format P+10 cu peste 1200 locuri de parcare situate atat teran cat si subteran. Tipurile de apartamente disponibile in proiect variaza de la garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere pana la duplexuri.
Termenul de finalizare este estimat in luna septembrie 2025.

 

HILS Development lansează HILS Titanium, al șaselea proiect de mari dimensiuni al dezvoltatorului în București

 

Noul proiect, HILS Titanium, este poziționat la aproximativ 500m de stația de metrou Nicolae Teclu, în apropierea proiectelor HILS Brauner, HILS Sunrise și HILS Pallady. Ansamblul are în proximitate școli și centre educaționale și zona comercială Pallady ce cuprinde magazinele IKEA, Leroy Merlin, Kaufland, Metro, Auchan, Jumbo și XXXL Lutz.
Noul design urban implementat de către HILS Development în proiectul HILS Titanium vine cu o serie de elemente de confort adăugat menite să contribuie atât la calitatea vieții private, în interiorul locuințelor, cât și la calitatea traiului în comunitate, în spațiile comune și împrejurimile ansamblului. Astfel, arhitectura HILS Titanium integrează suprafețe vitrate extinse pentru a crește aportul de lumină naturală pe tot parcursul zilei, opțiunea de încălzire în pardoseală și grădini individuale pentru apartamentele situate la parter. În interiorul comunității HILS Titanium, locuitorii vor beneficia de o suprafață verde de peste 8300mp de spatii verzi, două locuri de joacă, zone de relaxare și socializare pentru adulti, alei exclusiv pietonale, accesul auto fiind interzis între blocuri. De asemenea, spațiile comerciale ale ansamblului vor găzdui o cafenea și un magazin alimentar de proximitate.

“Mă bucur să anunț lansarea celui mai recent proiect rezidential- HILS Titanium, fiind al saselea proiect dezvoltat de HILS Development. Cele 6 proiecte lansate până în prezent înseamnă deja o comunitate de peste 25.000 de locuitori. Conform strategiei noastre de dezvoltare, continuăm într-un ritm susținut de peste 1000 de locuințe finalizate anual, cu aceeași misiune de a oferi acces la un trai de calitate cât mai multor locuitori.” a declarat Ionuț Negoiță, fondator și CEO HILS Development.

 

HILS Development lansează HILS Titanium, al șaselea proiect de mari dimensiuni al dezvoltatorului în București

 

HILS Titanium este al șaselea proiect lansat de HILS Development în zona de Est a Capitalei. În prezent, HILS Development gestionează o dezvoltare totală de peste 10.000 de apartamente după cum urmează: HILS Pallady – proiect finalizat cu 1.908 apartamente, HILS Splai – proiect finalizat cu 111 apartamente, HILS Brauner – proiect recepționat parțial cu 1.336 apartamente, HILS Sunrise – proiect în construcție cu 704 apartamente, HILS Republica – cel mai amplu proiect de regenerare urbană din Estul Capitalei, cu peste 5.000 de locuințe și un orizont de dezvoltare de 10 ani, HILS Titanium, cel mai nou proiect lansat, cu 1.194 apartamente.

Despre HILS Development

HILS Development este compania de dezvoltări imobiliare de către dezvoltatorul Ionuț Negoiță, cu misiunea de a construi noi comunități, promovând accesul la un trai de calitate pentru cât mai mulți locuitori ai Capitalei. Viziunea HILS Development de dezvoltare a comunității prin proiecte mixed-use se concentrează pe zona de Est a Capitalei și are un orizont planificat pe 20 de ani. În prezent, HILS Development are 6 proiecte de mari dimensiuni lansate în București.