Continuă creșterea vânzărilor și în primul semestru al anului 2024

HILS Development își continuă creșterea și în primul semestru al anului 2024

Compania raportează o creștere de 28% a numărului de apartamente vândute în primele 6 luni ale anului.

Cifra de afaceri a crescut cu 25% față de perioada similară a lui 2023. Până la finalul anului 2024, HILS Development își propune să finalizeze proiectul HILS Brauner cu 1336 de apartamente, pe o suprafață totală construită de aproximativ 113.000 mp. În paralel, compania își propune finalizarea celor 370 de apartamente din Faza 1, pe o suprafață totală construită de 35.000 mp în proiectul HILS Republica.

 

București, august 2024 – HILS Development, companie antreprenorială a cărei misiune este aceea de a construi responsabil, anunță rezultatele financiare în creștere pentru prima jumătate a anului 2024, pe fondul creșterii cu 28% a vânzărilor de apartamente noi în toate cele 6 proiecte finalizate sau aflate în diverse stadii de dezvoltare. În această perioadă, compania anunță că au fost contractate 356 de unități din cele 850 planificate pe întregul an 2024. Cel mai mare număr de unități vândute într-o singură tranzacție, a fost de 39 de apartamente achiziționate la HILS Republica, urmată de 30 de apartamente vândute în HILS Titanium. Cele mai multe apartamente vândute în această perioadă au făcut obiectul unor tranzacții încheiate cu fonduri proprii ale cumpărătorilor (61%), urmate de cele achiziționate cu credit bancar (22%) și rate la dezvoltator (17%).

 

Și în această perioadă se menține tendința de revenire a clienților actuali ai HILS Development pentru a achiziționa noi apartamente în comunitățile dezvoltate de companie. Astfel, 30% dintre actualii rezidenți HILS Development au revenit în primul semestru al anului 2024 pentru a achiziționa noi apartamente.

 

„Cele 6 proiecte lansate până în prezent consolidează o comunitate de peste 25.000 de locuitori. Continuăm să menținem un ritm susținut de peste 1000 de locuințe finalizate anual, în linie cu strategia noastră de dezvoltare al cărei obiectiv este să creeze condiții de locuire pentru un trai de calitate. Standardele și ritmul de dezvoltare pe care ni le-am impus sunt realizabile datorită unui ecosistem complex și a unei forțe de construcție interne, dezvoltate în cei 19 de ani de experiență în domeniul imobiliar-rezidențial. Indiferent de dimensiunea sau locația proiectelor noastre, construim cu viziunea de a crea spații pentru viață, nu doar locuințe, atât pentru clienții noștri actuali, cât și pentru generațiile viitoare. Ne concentrăm pe a avea apartamente finalizate și disponibile imediat, un aspect esențial în decizia clientului de a se muta rapid. Aceasta este o parte importantă a strategiei noastre, care vizează menținerea unui stoc constant de apartamente gata pentru mutare. În prezent, avem 400 de unități disponibile și ne propunem să adăugăm aproximativ 150 de apartamente suplimentare până la sfârșitul anului, asigurând astfel clienților noștri garanția unei livrări imediate.” a declarat Bogdan Bălașa, Manager General HILS Development.

 

Compania a continuat să dezvolte noi proiecte majore, printre care HILS Republica, HILS Sunrise și HILS Titanium și are finalizate alte trei proiecte – HILS Pallady, HILS Splai și HILS Brauner, totalizând un portofoliu de aproximativ 2600 de locuințe noi. HILS Development deține un portofoliu variat de proiecte, realizate în mare parte cu echipe interne de constructori, arhitecți și profesioniști, un cuantum de aproximativ 1000 de angajați, personal 100% românesc. Această abordare integrată permite un control complet asupra întregului proces de construcție, de la proiectare până la vânzare și post-vânzare, garantând cele mai înalte standarde de calitate și expertiză pentru clienții noștri.

 

Despre HILS Development

HILS Development este compania de dezvoltări rezidențiale și mixed-use, fondată de către Ionuț Negoiță, cu o experiență de peste 19 ani în domeniul imobiliar și 11.000 de locuințe construite și vândute în București. Misiunea companiei este de a construi noi comunități și a crea condiții de locuire pentru un trai de calitate. Viziunea HILS Development de dezvoltare a comunității prin proiecte mixed-use se extinde pe un orizont de 20 de ani. În prezent, HILS Development gestionează șase proiecte de mari dimensiuni în București și finalizează peste 1000 de apartamente anual.