Evenimentele de business ale toamnei

HILS Development a participat la evenimente importante în prima lună de toamnă

ZF Residential & Office Summit ’24

Bogdan Bălașa, Director General al HILS Development, a fost prezent la ZF Residential & Office Summit ’24, într-un dialog cu Bogdan Alecu, Senior Editor la Ziarul Financiar.
Au fost aduse în discuție avantajele dezvoltărilor rezidențiale din estul Bucureștiului și motivele pentru care cumpărătorii aleg să cumpere apartamente în zona Pallady. Astfel, traficul fluent, accesul rapid la mijloacele de transport în comun, în special metrou, dar și prezența centrelor comerciale în proximitate, joacă un rol esențial în conturarea opțiunilor cumpărătorilor.

Evenimentele de business ale toamnei

Conferința Residential Conference, găzduită de Bucharest Real Estate Club

A fost un prilej bun pentru ca Bogdan Bălașa să vorbească despre pre-certificarea Green Homes a proiectului HILS Sunrise, la conferința organizată de Bucharest Real Estate Club.

„Într-o lume din ce în ce mai digitalizată, investițiile în sustenabilitate și tehnologie nu doar că vor transforma sectorul imobiliar, dar vor aduce și un impact asupra costurilor finale ale locuințelor, oferind în același timp beneficii pe termen lung pentru locatari și mediul înconjurător”, a declarat Bogdan Bălașa.

Real Estate & Construction Forum – Business Mark

Bogdan Balasa a discutat la panelul pe sectorul rezidențial de la Real Estate & Construction Forum, despre creșterea de 30% pe care compania noastră a înregistrat-o în volumul tranzacțiilor față de anul anterior. Colegul nostru a observat o schimbare în comportamentul cumpărătorilor, care acum regretă că nu au achiziționat locuințe în perioada 2020-2021 și acceptă noile condiții, inclusiv TVA-ul de 9% aplicabil.

„Acum vorbim de TVA 9%, iar în 2022 puteai cumpăra 10 garsoniere în București cu 5% toate. Credem că vom vedea, în continuare, un trend crescător al prețurilor”, a mai spus Bogdan la evenimentul organizat de Business Mark.

Evenimentele de business ale toamnei

Conferința Forbes Romania CEE Forum

Ionuţ Negoiţă, Fondator & CEO al HILS Development, a participat la conferința Forbes CEE Forum, unde a subliniat importanța experienței practice în formarea unui antreprenor:

„Cea mai valoroasă formare vine din experiențele reale. Văd mulți oameni care urmează cursuri de antreprenoriat, însă aplicarea practică este cea care face diferența. Satisfacția reală o obții atunci când reușești să pui în practică ceea ce înveți.”

 

Continuăm să fim prezenți la evenimente și discuții ce vizează industria imobiliară și ne face plăcere să împărtășim idei, tehnologii și concepte pe care le adaptăm în proiectele noastre. Intră și tu pe https://hils.ro/ și află mai multe detalii despre ansamblurile noastre dezvoltate în partea de est a Bucureștiului!