Rezultate financiare Semestrul 1, 2024

HILS Development a avut o creștere de 28% a numărului de apartamente vândute în primele 6 luni ale anului

Cifra de afaceri a crescut cu 25% față de perioada similară a anului 2023

 

 

Până la finalul lui 2024, intenționăm să finalizăm construcția proiectului HILS Brauner, cu 1.336 de apartamente și Faza 1 a celui mai mare proiect de regenerare urbană din estul Bucureștiului, HILS Republica.

Succesul vânzărilor în prima jumătate a anului – aproximativ 61% –  este susținut, mai ales, de preferința clienților pentru achiziționarea apartamentelor din fonduri proprii. În același timp, 30% dintre cumpărători au revenit pentru noi achiziții.

Construim cu viziunea de a crea spații pentru viață, nu doar locuințe

„Cele 6 proiecte lansate până în prezent consolidează o comunitate de peste 25.000 de locuitori. Continuăm să menținem un ritm susținut de peste 1.000 de locuințe finalizate anual, în linie cu strategia noastră de dezvoltare al cărei obiectiv este să creeze condiții de locuire pentru un trai de calitate. Standardele și ritmul de dezvoltare pe care ni le-am impus sunt realizabile datorită unui ecosistem complex și a unei forțe de construcție interne, dezvoltate în cei 19 de ani de experiență în domeniul imobiliar-rezidențial. Indiferent de dimensiunea sau locația proiectelor noastre, construim cu viziunea de a crea spații pentru viață, nu doar locuințe, atât pentru clienții noștri actuali, cât și pentru generațiile viitoare”, spune Bogdan Bălașa, General Manager HILS Development.

Punem accent, în continuare, pe traiul de calitate accesibil și ne dedicăm construirii de ansambluri rezidențiale de mari dimensiuni, de tip mixed-use, bazate pe conceptul „oraș de 15 minute”.

Află mai multe despre proiectele noastre aici https://hils.ro/.