4 premii la Gala Romanian Property Awards

HILS Development a câștigat 4 premii la Gala Romanian Property Awards

 

Recent, HILS Development, compania care reușește să finalizeze un apartament la fiecare 2 ore lucrătoare, a primit patru premii importante la Romanian Property Awards. Evenimentul a celebrat cele mai mari realizări în industria imobiliară românească, arhitectură, design interior și marketing. Premiile câștigate de HILS Development subliniază angajamentul nostru constant pentru construcția ansamblurilor de mari dimensiuni și mixed-use, bazate pe conceptul „oraș de 15 minute”.  

Cu o experiență de 19 ani în sectorul imobiliar, ne dedicăm constant creării de comunități solide. Prin fiecare proiect, ne propunem să oferim un trai de calitate accesibil locuitorilor, cu alte cuvinte, construim proiecte integrate perfect în nevoile actuale ale comunității. 

 

HILS Republica - premiu Romanian Property Awards

Mixed Use Development – HILS Republica 

Premiul Best Mixed Use Development confirmă că HILS Republica este un proiect de regenerare urbană, un complex mixed-use, ce oferă locuitorilor acces la o gamă variată de servicii. HILS Republica va aduce într-un singur loc facilitățile de care ai nevoie pentru traiul zilnic: spații comerciale, clinică medicală, spații verzi și de relaxare, grădiniță și școală privată. Proiectul va transforma, astfel, o fostă zonă industrială, abandonată de peste 30 de ani într-un oraș în oraș, dotat cu toate serviciile necesare comunității.  

 

Bogdan Bălașa - director general HILS Development

Residential Large Scale – HILS Titanium 

HILS Titanium reprezintă un model în construcția proiectelor de scară largă, oferind apartamente moderne, într-o locație strategică, la 600 de metri de stația de metrou Nicolae Teclu. Premiul Residential Large Scale evidențiază încă o dată că, cel mai nou proiect din portofoliul nostru, cu termen de finalizare a Fazei 1 în 2026, va pune accent pe confortul comunității, integrând dotări moderne, de la ferestre mari fără pervaz și apartamente cu încălzire în pardoseală, până la alei pietonale fără acces auto și grădini private pentru apartamentele situate la parter.  

Residential Large Scale 5 stars – HILS Titanium 

Ne face plăcere să anunțăm că HILS Titanium a câștigat premiul de 5 stele pentru nominalizarea Residential Large Scale, care ne va duce în etapa internațională. Pe 17 octombrie 2024, HILS Titanium va fi jurizat în Londra, la African & European Property Awards, evenimentul la care se vor premia cele mai bune proiecte imobiliare din Africa și Europa. Suntem încântați că cel mai nou proiect al nostru va concura cu alte dezvoltări imobiliare de anvergură, internaționale.  

 

HILS Development la Romanian Property Awards

Sustainable Residential Development – HILS Sunrise 

Al patrulea premiu oferit de Romanian Property Awards confirmă impactul pozitiv pe care HILS Sunrise, primul proiect pre-certificat Green Homes din estul Bucureștiului, îl va avea asupra dezvoltării urbane, a mediului, dar și a societății. HILS Sunrise este una dintre inițiativele care ilustrează viziunea noastră cu care am pornit și pe care ne-am propus să o menținem pentru următorii 20 de ani. HILS Development construiește nu doar locuințe, ci adevărate comunități solide și moderne.  

 

Ionuț Negoiță - coperta catalog Romanian Property Awards

 

Prin fiecare ansamblu construit ne dorim să setăm noi standarde în industria imobiliară și să oferim un model de urmat în dezvoltarea urbană din segmentul mediu. Premiile de la Romanian Property Awards ne motivează să continuăm pe aceeași traiectorie de inovație și responsabilitate. 

Pentru mai multe detalii despre proiectele noastre, te invităm să accesezi https://hils.ro/ .