3 premii pentru HILS Development la Gala Imobiliare.ro AWARDS

HILS Development, compania de dezvoltări imobiliare fondată de Ionuț Negoiță, a urcat vineri, 17 mai, pe scena Galei Imobiliare.ro AWARDS, un eveniment ce a premiat performanța și excelența dezvoltatorilor și proiectelor imobiliare din România. Peste 200 de candidaturi au fost înscrise anul acesta în cursa pentru premiile la cele trei categorii: “Dezvoltatori Imobiliari”, “Agenții Imobiliare” și “Oameni în Imobiliare”. 

În industria imobiliară, să excelezi înseamnă să obții rezultatele tangibile și să dezvolți proiecte ce setează noi standarde pentru piață, iar compania noastră a reușit să impresioneze prin construirea de ansambluri rezidențiale de mari dimensiuni și de tip mixed use. HILS Development a primit trei premii, în urma activității desfășurate în anul 2023.  

Antreprenorul anului în imobiliare – Ionuț Negoiță 

 

Ionut Negoita - antreprenorul anului 2023 în imobiliare - premiu

Recunoașterea vine în urma experienței în imobiliare a fondatorului & CEO-ului HILS Development. Ionuț Negoiță este considerat un jucător activ în domeniul imobiliar, recunoscut pentru leadershipul exemplar și contribuția pe care dezvoltatorul o are în industrie. În 2023, acesta a marcat 18 de ani de activitate în sectorul imobiliar, atingând numărul de 10.000 de locuințe construite și vândute. Tot în 2023, Ionuț Negoiță a avut mai multe realiză importante: finalizarea proiectelor HILS Pallady și HILS Splai și lansarea proiectelor HILS Sunrise și HILS Republica 

Dezvoltatorul imobiliar Middle Market al anului 2023 – HILS Development  

 

Dezvoltatorul imobiliar middle market 2023 - HILS Development - premiu

Premiul „Dezvoltatorul imobiliar middle market al anului 2023” confirmă calitatea și accesibilitatea proiectelor HILS Development. Viziunea noastră de dezvoltare a comunității prin proiecte mixed-use se concentrează pe zona de Est a Capitalei și are o strategie ce se întinde pe 20 de ani. Prin proiectele noastre, ne îndeplinim misiunea noastră de a oferi un trai de calitate accesibil unui număr cât mai mare de locuitori, asigurând un echilibru între calitate, serviciile și facilitățile oferite dar și preț. Recunoașterea primită la Gala imobiliare.ro AWARDS subliniază influența semnificativă și strategiile eficiente adoptate de noi pentru a deveni compania cu cel mai mare număr de apartamente construite și vândute în segmentul middle market al pieței din România. 

Cea mai performantă echipă de vânzări – Ansamblu imobiliar – 2023 

Cea mai performantă echipă de vânzări - 2023 - premiu

 

Echipa de vânzări HILS Development este cea mai performantă echipă de vânzări în imobiliare în anul 2023, conform recunoașterii imobiliare.ro. Prin susținere reciprocă, încurajare și dezvoltare, colegii noștri oferă clienților sprijinul de care aceștia au nevoie în achiziționarea unui apartament. Fiecare membru al echipei aduce cu sine o combinație unică de experiență, cunoștințe și abilități, iar împreună, echipa de vânzări HILS Development formează un colectiv puternic și complementar.  

Cele 3 premii reprezintă munca dedicată a întregii echipe și scopul nostru de a dezvolta proiecte de calitate. Dezvoltăm ansambluri rezidențiale mixed use care facilitează accesul la servicii și promovează un trai de calitate accesibil.  

Fiecare proiect HILS Development este gândit pentru tine! 

Pentru mai multe detalii despre ansamblurile și apartamentele HILS Development, te invităm să accesezi pagina noastră https://hils.ro/