Notă de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ale candidaților

Stimate candidat,

Această notă de informare explică modul în care Societățile HILS colectează și prelucrează informațiile în legătură cu evaluarea candidaturii tale în cadrul procesului de recrutare, precum și modul în care Societățile HILS se asigură că datele tale cu caracter personal sunt prelucrate în mod responsabil și în conformitate cu legislația privind protecția datelor cu caracter personal care este aplicabilă. Poți găsi informații cu privire la identitatea și datele de contact ale Societățile HILS la finalul acestei politici.

Astfel, datele cu caracter personal sunt prelucrate în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și abrogarea Directivei 95/46/CE (denumit în continuare ”Regulamentul” – RGPD), și ale legislației naționale cu privire la protecția și securitatea datelor cu caracter personal.

Această notă de informare conține informații relevante și pe cale de consecință avem rugămintea să acorzi timpul necesar pentru a o citi în întregime şi cu atenţie şi să te asiguri că o înţelegi pe deplin. În cazul în care există orice nelămuriri nu ezita să ne contactezi. Dorim să fie clar pentru tine cum folosim datele tale şi modul în care le protejăm.

Modul în care obținem datele tale

Societatea colectează datele cu caracter personal pe care le primeste direct de la tine, fie ca urmare a postării de către Societățile HILS a unui anunț de recrutare și selecție, fie ca urmare a interesului pe care îl prezinți față de profilul de angajator al Societățiilor HILS, când aplici în mod voluntar pentru o poziție (vacantă) în cadrul Societățiilor HILS, prin intermediul website-urilor HILS sau prin intermediul sistemului de comunicare electronică (e-mail) sau în persoană, în timpul unui interviu.

Scopurile prelucrării

Prelucrăm datele tale cu caracter personal în cadrul procesului de recrutare, în scopul evaluării candidaturii tale, a aptitudinilor, calificărilor si intereselor fata de poziția disponibilă pentru care ai fost contactat, organizarea si desfășurarea interviurilor si selectarea si recrutarea ta, efectuarea de verificări, conform cerințelor legislației aplicabile.

De asemenea, prelucrăm date obținute în urma testelor efectuate. Scopul pentru care prelucrăm datele cu caracter personal obținute în urma testelor efectuate este acela de a măsura sau releva capacitatea unui candidat de a analiza informații scrise, de a interpreta numere sau date statistice, de a gândi logic, de a fi atent la detalii, de a realiza simultan mai multe sarcini, precum și acela de a releva trăsăturile de personalitate ale tale, importante pentru compatibilitatea cu profilul Societății HILS, echipei și postului pentru care candidați.

Menționăm că sistemele CCTV montate în cadrul Societăților HILS au ca scop supravegherea spațiilor aferente căilor de acces, zonelor cu valori, protecția bunurilor și personalului aflat în aceste spații.

Pentru a îți comunica comunicări de marketing în cazul în care te abonezi la buletine informative, alerte sau alte servicii oferite de către Societățile HILS.

Date prelucrate

Pentru a putea să ne facem o imagine despre profilul tău, cât de bine te-ai potrivi în cadrul unei companii

dintre Societățile HILS, este necesar să prelucrăm datele incluse în aplicația pe care ne-o transmiți.

Aceste date vor include de regulă:

De asemenea, în cadrul interviului cu tine vom prelucra date cu caracter personal care se referă la tine,

cum ar fi: preferințele tale profesionale, detalii cu privire la experiența și studiile tale care nu sunt incluse

în CV-ul tău, așteptările tale în privința remunerației.

În situația în care îți vom cere să asiguri transmiterea către noi a unor scrisori de recomandare, vom prelucra date cu caracter personal referitoare la opiniile pe care autorii acelor recomandări le au despre

tine.

Ca parte a procesului de angajare, îți putem solicita documente suplimentare (cum ar fi foi matricole, diplome, avize, autorizații, calificări profesionale etc.), care vor conține, și ele, date cu caracter personal.

Pentru scopul evaluării candidaturii tale, pe lângă informațiile deja transmise, este posibil să accesăm și profilurile tale de pe rețele de socializare disponibile în mod public (e.g., LinkedIn). Întrucât aspectele

legate de viața ta privată nu ne privesc, nu vom consulta și nu vom ține seama de acele profiluri ori informații de pe profiluri care sunt în mod manifest destinate a rămâne private și nu au o componentă

profesională.

Este posibil ca, în procesul de recrutare, să colectăm și să procesăm date cu caracter personal suplimentare, cu scopul de a întreprinde toate verificările în vederea certificării informației prezentate de către tine în formularul de aplicație sau în CV. Aceste verificări pot consta în: (i) verificarea gradului tău de expunere la potențiale conflicte de interese în legătură cu postul care urmează să fie ocupat; (ii) verificarea dacă ești sau nu o persoană expusă politic: (iii) detectarea eventualelor condamnări, urmăriri penale, acuzații, învinuiri, sancțiuni, anchete, reclamații, informații negative, încălcări ale normelor naționale sau internaționale, antecedente penale etc., pentru corupție, trafic de influență sau, în general, pentru fraudă sau orice act sau situație reprobabilă din punct de vedere penal sau care ar putea expune Societățile HILS la posibile sancțiuni.

Temeiul prelucrării

Societatea va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în baza următoarelor temeiuri:

Cui vom divulga datele tale

Datele tale cu caracter personal la care dobândim acces în cadrul procesului de recrutare vor fi utilizate de Societățile HILS exclusiv pentru scopul evaluării candidaturii tale și, după caz, a comunicărilor cu tine pe această temă. În cadrul procesului de recrutare vor fi identificate Societățile HILS în care sunt disponibile posturile/pozițiile pentru care ai aplicat,

Atunci când folosim o persoană fizică sau juridică drept persoană împuternicită pentru prelucrarea datelor tale cu caracter personal, ne vom asigura că aceasta a încheiat un act scris cu noi prin care își asumă, printre alte obligații pe care legislația protecției datelor cu caracter personal le prevede, obligațiile de a (i) prelucra datele cu caracter personal numai potrivit instrucțiunilor noastre scrise pe care i le-am furnizat în prealabil și de a (ii) implementa efectiv măsuri pentru protejarea confidențialității și asigurarea securității datelor cu caracter personal. Ne vom asigura, de asemenea, că actul scris dintre noi și persoana împuternicită prevede pentru aceasta cel puțin toate celelalte obligații pe care le impune legislația aplicabilă cu privire la protecția datelor cu caracter personal.

Marea majoritatea a autorităților, companiilor, organizațiilor şi persoanelor fizice către care divulgăm datele tale sunt, la rândul lor, obligate să respecte legislația cu privire la protecția datelor cu caracter personal şi drepturile pe care aceasta ți le oferă.

Durata stocare

În eventualitatea în care fie decidem să nu îți transmitem o ofertă de angajare la acest moment, fie nu

există nicio poziție liberă în cadrul Societăților HILS conform specificațiilor tale, însă apreciem drept valoroasă aplicația ta, este posibil să o mai păstrăm în evidența noastră internă timp de 6 luni. În cadrul acestei perioade, dacă se eliberează o poziție de tipul celei pentru care ai aplicat, putem decide să te contactăm.

În condițiile în care aplicați pentru o poziție vacantă, ca urmare a unui anunț de recrutare și selecție postat de către Societățile HILS, vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal în evidența noastră internă de principiu timp de 6 luni calendaristice sau conform termenelor legale impuse de  legislația noastră.

În condițiile în care ne transmiteți în mod voluntar datele dumneavoastră cu caracter personal, fără ca Societatea să fi anunțat în prealabil derularea unui proces de recrutare și selecție pentru o anumită poziție vacantă, vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal conform termenelor de păstrare indicate mai sus.

În măsura în care Societățile HILS au motive legale sau legitime pentru a prelucra datele cu caracter personal datele acestea vor fi prelucrate pe perioada necesară conform obligației legale sau conform interesului legitim.

Transferuri internaționale

Dacă va fi necesar să transferăm datele tale către țări terțe, îți vom transmite în prealabil o nouă notă de informare cu privire la aceasta.

Drepturile tale și cum le poți exercita

În ceea ce privește datele cu caracter personal prelucrate de Societățile HILS și în conformitate cu Regulamentul și legislația internă în domeniu, dumneavoastră, în calitate de persoană vizată, îți revin următoarele drepturi:

Mai puțin în situația în care datele dumneavoastră sunt necesare în continuare:

Adresă:  B-dul G-ral. Gheorghe Magheru, București, România;

Telefon: 40.318.059.211/ +40.318.059.212

Fax:  +40.318.059.602;

E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Reține

Ce se întâmplă dacă nu ne furnizezi datele tale?

Nu ai o obligație legală sau contractuală de a ne furniza datele tale cu caracter personal pe care le-am

menționat în acest document şi nu te vom obliga în alt mod să o faci. Cu toate acestea, dacă nu ne oferi datele solicitate, nu vom putea evalua candidatura ta în cadrul procesului de recrutare.

Inexistența unui proces decizional automatizat

În condițiile actuale, nu vei face obiectul unei decizii a noastre bazate exclusiv pe prelucrarea automată a datelor tale (inclusiv crearea de profiluri) care să producă efecte juridice cu privire la tine sau care să te afecteze într-un mod similar într-o măsură semnificativă.

Societățile HILS:

  1. EDIFICIA STAR CONSTRUCT S.R.L. persoană juridică română, cu sediul social în localitatea București, Sectorul 3, B-dul Theodor Pallady nr. 66, având cod unic de înregistrare 32264612, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul București sub nr. J40/11636/2013;
  2. BROOK BUILDING DEVELOPMENT S.R.L. persoană juridică română, cu sediul social în localitatea București, Sectorul 3, B-dul Theodor Pallady nr. 66A, parter, bl. 9, ap. 7, având cod unic de înregistrare 34131388, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul București sub nr. J40/3832/2018;
  3. FUTURE BUSINESS IDEAS S.R.L. persoană juridică română, cu sediul social în localitatea București, Sectorul 3, Strada Traian nr. 55, parter, Camera 011, având cod unic de înregistrare 27615512, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul București sub nr. J40/207/2018;
  4. VALUE INVESTOR EXPERT S.R.L., persoană juridică română, cu sediul social în Popești-Leordeni, Str. Cheiul Damboviței, nr. 2, Tarla 4, Parcela 115/4, Vila D7, Parter, Camera 1, jud. Ilfov, având cod unic de înregistrare 38527858, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul București sub nr. J23/5867/2017;

Datele noastre de contact

Societățile Hils, în calitate de operatori asociați ai datelor cu caracter personal, desemnează̆ Edificia Star Construct, în calitate de operator asociat principal, să îi reprezinte în relația cu persoanele vizate și cu Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, inclusiv pentru scopurile acestei note de informare.

Ne poți contacta prin oricare dintre canalele de comunicare de mai jos:

E-mail: privacy@hils.ro

Adresă: Bulevardul Theodor Pallady, numărul 66, sector 3, București

Telefon: 031.005.04.06

Modificarea și actualizarea notei de informare

Ne rezervăm dreptul de a ne modifica, atunci când considerăm oportun, practicile de protecție a datelor și de a actualiza și modifica prezenta notă de informare în orice moment. Din acest motiv, vă încurajăm să verificați periodic prezenta notă de informare.