De ce să ții cont atunci când alegi un apartament în Sector 3 București. Ghid

Fie că ești student, angajat, ai o familie cu doi sau trei copii sau îți dorești să investești în imobiliare, apartamentul pe care urmează să îl achiziționezi trebuie să se potrivească cerințelor tale.

Zona de est a Bucureștiului s-a dezvoltat destul de mult din punct de vedere al imobiliarelor, tot mai multe ansambluri rezidențiale fiind gata să găzduiască mii de locuitori. Atunci când vine vorba despre achiziționarea unui apartament de vânzare Sector 3, trebuie să fii convins că procesul nu este unul ușor. Trebuie să planifici cu răbdare toate detaliile, astfel încât să iei deciziile corecte. Uite de ce trebuie să ții cont atunci când alegi un apartament în zona de est a Capitalei:

 

Locație

Atunci când vrei să cumperi un apartament, ține cont de infrastructura din zonă, de trafic, aglomerație și ce fel de variante ai pentru a ajunge la job, școală sau în centrul orașului. Deci, accesul rapid la mijloacele de transport în comun ar trebui să fie primul aspect pe care trebuie să îl iei în considerare atunci când vrei să cumperi un apartament în sectorul 3 al Bucureștiului. De exemplu, dacă îți surâde ideea de a cumpăra un apartament în ansamblul rezidențial HILS Brauner, află ca acesta se află la doar 600 de metri de stația de metrou Nicolae Teclu. În același timp, de aici, ajungi cu ușurință la zona comercială Pallady, unde găsești supermarketuri, magazine de mobilă și bricolaj sau cafenele. În plus, spațiile verzi din curtea interioară a ansamblului pot fi o variantă bună pentru relaxare.

 

HILS Development - sectorul 3

 

Experiența dezvoltatorului

Istoricul și experiența dezvoltatorului imobiliar contează atunci când decizi să cumperi un apartament. Poți acorda, așadar, puțin timp pentru a te informa despre proiectele acestuia, astfel încât să îți faci o imagine clară despre toată activitatea sa. Cu o experiență de 19 ani în industria imobiliară, Ionuț Negoiță este fondatorul HILS Development, un brand care a demonstrat ce înseamnă responsabilitatea și profesionalismul atunci când vine vorba de real estate.  În anul 2001, Ionuț Negoiță a dezvoltat primul proiect imobiliar: Hotel Confort Otopeni, urmat de RIN Central, RIN Grand Hotel, RIN Airport Hotel, brandurile Domus și Palladium.

În anul 2018, Ionuț Negoiță a pus bazele HILS Development, compania de dezvoltări imobiliare cu 6 proiecte în portofoliu, de mari dimensiuni, dezvoltate în estul Capitalei. Dezvoltatorul se menține  eficient pe piață cu câte 1.000 de apartamente finalizate anual, ceea ce înseamnă un apartament finalizat la fiecare 2 ore lucrătoare.

 

Facilitățile ansamblului

Confortul de acasă este influențat de facilitățile pe care ți le poate oferi ansamblul rezidențial în care alegi să cumperi un apartament. HILS Pallady beneficiază de o serie numeroasă de facilități care definesc atmosfera unui trai de calitate accesibil și convenabil, precum: Clinica privată Medikali, care îți pune la dispoziție servicii medicale de calitate și medici specializați, cu experiență în fiecare domeniu, cafenea 5 to go pentru un moment de respiro, farmacie și un shop. Lista de facilități se completează cu locuri de joacă pentru copii, spații verzi și zone de relaxare, detalii ce aduc plusvaloare experienței de a locui într-un ansamblu rezidențial din Sector 3.

 

Aspect

Aspectul apartamentelor poate varia în funcție de mai mulți factori. Acestea pot fi diferite de la compartimentare până la mărime sau design. În HILS Brauner, poți alege un apartament bine compartimentat și luminos. Un alt aspect de luat în considerare este calitatea amenajării și finisajelor interioare. Finisajele de înaltă calitate și designul pot contribui la aspectul apartamentului.

 

HILS Brauner - sector 3

 

 

Camere

Camerele sunt cel mai important detaliu atunci când vine vorba de alegerea unui apartament. Dacă ești genul de persoană care mănâncă mai mult în oraș, poți alege un apartament cu o bucătărie mică. În schimb, dacă ești de părere că familia ta are nevoie de mai mult spațiu, unde fiecare membru să își desfășoare activitatea preferată, atunci alege un apartament 3 camere Sector 3. Merită să te gândești la fiecare detaliu înainte de cumpăra!

 

HILS Brauner - interior showrrom

 

Alegerea apartamentului este un proces complex, dar cu siguranță îl poți găsi pe cel potrivit pentru tine și familia ta.

 

Nu ezita să afli mai multe informații despre apartamentele din ansamblurile HILS Development pe site-ul nostru https://hils.ro/ sau la birourile de vânzări din:

📍 Str. Victor Brauner, nr. 40 (HILS Brauner)

📍 Bd. Theodor Pallady, nr. 66 (HILS Business Center)

📍 Bd. Basarabia, nr. 256 (lângă Hala Laminor).