De ce să alegi un apartament GREEN Homes în zona Pallady?

De ce să alegi un apartament într-un ansamblu rezidențial pre-certificat GREEN Homes, din zona Pallady?

 

Sustenabilitatea este, fără îndoială, unul dintre cele mai dezbătute subiecte la momentul actual. În toate domeniile de activitate, inclusiv în cel imobiliar, tranziția către practici mai sustenabile este important. Ce înseamnă sustenabilitatea atunci când vine vorba de achiziționarea unei locuințe?   

Certificările verzi demonstrează că apartamentul tău va fi eficient energetic și prietenos cu mediul. Asta înseamnă că dacă alegi să locuiești într-un apartament nou Pallady, dintr-un ansamblu rezidențial sustenabil, vei beneficia de o serie de avantaje. HILS Sunrise este primul complex din Estul Bucureștiului care a obținut pre-certificarea GREEN Homes. Află mai jos ce înseamnă aceasta și ce beneficii vei avea dacă alegi să cumperi un apartament într-un proiect „verde”.    

Ce înseamnă GREEN Homes?  

Pre-certificarea GREEN Homes vine în sprijinirea unui mediu curat și sustenabil. Începând cu faza de proiectare și construcție, aceasta măsoară eficiența energetică a clădirilor, utilizarea corectă a resurselor și confortul pe care ți-l poate oferi. Clădirile certificate demonstrează utilizarea consumului redus de energie și apă, folosirea materialelor ecologice și gestionarea corectă a deșeurilor. Astfel, GREEN Homes garantează că locuințele promit un viitor sănătos și confortabil, contribuind în același timp la protejarea mediului.  

 

HILS Sunrise - Green Homes

Cum este implementat standardul GREEN Homes în apartamentele din HILS Sunrise?  

Folosim materiale de construcții netoxice  

În proiectul HILS Sunrise am implementat strategii inovatoare pentru sustenabilitate structurală și tehnici de construcție moderne, asigurându-ți, astfel, un nivel superior de siguranță și confort. Pentru a reduce impactul asupra mediului înconjurător și pentru a-ți crea un mediu sănătos, în HILS Sunrise vom folosi materiale durabile, fără compuși chimici. În aproximativ 60% din suprafața clădirilor vom folosi fațadă ventilată, încadrată în standardul european SR EN 13830.  

Nivel ridicat de confort și bunăstare  

Pe întreg parcursul construcției, se efectuează managementul deșeurilor pentru un impact pozitiv asupra întregii comunități. În plus, în incinta ansamblului, am dezvoltat spații verzi, amenajate cu copaci și plante care se mențin verzi pe întreg parcursul anului.

În HILS Sunrise, am abordat utilizarea sustenabilă a apei prin amenajarea unor unități sanitare cu consum redus de apă și irigații eficiente.  

Apartamentele HILS Sunrise sunt echipate cu ferestre tripan, largi și eficiente pentru a crește expunerea la lumină pe tot parcursul zilei. Aceste condiții sunt ideale pentru locuire.  

Performanță energetică și termică ridicate 

HILS Sunrise beneficiază de panouri fotovoltaice care produc energie regenerabilă necesară pentru iluminatul spațiilor comune: holuri, casa scării și lifturile. Am ținut cont de bunăstarea ta și am ales acest sistem de producere a energiei electrice pentru a reduce semnificativ consumul de energie tradițională și emisiile de carbon. Pentru a diminua efectul de insulă de căldură urbană, care accentuează canicula și valurile de căldură din camere, acoperișul și terasele vor fi acoperite cu pietriș alb-gri deschis sau cu sisteme înierbate/acoperiș verde.  

Un punct forte al proiectului orientat către principiile sustenabilității este implementarea sistemului de încălzire în pardoseală care oferă un confort termic superior comparativ cu sistemele tradiționale de încălzire, precum caloriferele. Această metodă distribuie căldura în mod egal prin toată suprafața camerelor, eliminând zonele reci și creând un mediu mai sănătos.  

Transport sustenabil  

Atunci când vine vorba de transport, pre-certificarea pe care am obținut-o încurajează accesul ușor la opțiuni de transport sustenabile pentru întreaga comunitate.  

În HILS Sunrise, îți punem la dispoziție locuri de parcare și stații de încărcare pentru mașinile electrice, locuri special amenajate pentru scutere și biciclete. Pentru că încurajăm transportul alternativ, la 500 de metri de HILS Sunrise, se află stația de metrou Anghel Saligny, magistrala cu legătură directă către centrul orașului.  

În plus, proiectul HILS Sunrise este dezvoltat în jurul conceptului „oraș de 15 minute”. Ce înseamnă asta? Că vei beneficia de cea mai integrată rețea de facilități dezvoltată până în prezent în proiectele noastre. Astfel, ca membru al comunității HILS, te vei bucura de spații verzi, locuri de joacă pentru copii, spații amenajate pentru relaxare și socializare. În plus, vei avea acces rapid la zona comercială Pallady, dar și la grădinițele, școlile și liceele din apropiere.  

 

HILS Sunrise - Green Homes

Avantajele locuirii în apartamente GREEN Homes, în zona Pallady: 

Alege și tu să fii parte a soluției pentru un viitor mai verde și mai durabil! Intră pe https://hils.ro/sunrise/ și alege apartamentul preferat din HILS Sunrise sau vino la biroul nostru de vânzări pentru mai multe detalii 📍 HILS Business Center, Bd. Theodor Pallady 66, etaj 2.