3 avantaje de a locui într-un ansamblu rezidențial din estul Capitalei

Estul Bucureștiului este o zonă care se dezvoltă continuu și care poate oferi numeroase avantaje, mai ales dacă alegi să locuiești într-un ansamblu rezidențial. Opțiunile sunt diversificate, iar complexurile rezidențiale oferă beneficii suplimentare pentru cei care își doresc un stil de viață accesibil.

În ultimii ani, acestea au cunoscut o creștere semnificativă, fiind considerate o variantă potrivită pentru cei care caută confort, facilități și echilibru în Sectorul 3 al Capitalei. Mai jos, îți vom prezenta avantajele pe care le ai dacă alegi să locuiești într-un ansamblu rezidențial București, modern, așa cum este și HILS Development.

 

 

Facilități multiple

Facilitățile pe care ți le oferă ansamblurile HILS Development creează un stil de viață accesibil. Un bun exemplu este HILS Pallady, ansamblul rezidențial mixed-use ce cuprinde 1.908 apartamente, aflat la 50 metri de stația de metrou Anghel Saligny (M3). Astfel, ai acces direct către facultăți și către toate punctele de interes. Poziționat strategic, acesta oferă acces rapid la școli, magazine și alte opțiuni esențiale pentru o viață lejeră: parcare terană și supraterană și, în premieră clinica privată Medikali, ce oferă servicii la cele mai înalte standarde, printre care Cardiologie, Chirurgie Generală, Ecografie, etc. Cu o gamă variată de servicii la îndemână, de la supermarketuri până la magazine de bricolaj, HILS Pallady creează un mediu propice pentru a satisface nevoile zilnice.

 

Stil de viață modern și confortabil

Cu apartamente bine amenajate, dotate cu finisaje de înaltă calitate și tehnologii moderne, ansamblurile rezidențiale din zona Pallady oferă un stil de viață modern și confortabil. Apartamentele HILS Development se predau gata finisate și echipate cu tot ce este necesar. Finisajele moderne și materialele de calitate, precum: uși PINUM, parchet KAINDL sau tâmplărie GEALAN.

 

Comunitate și socializare

Un alt avantaj major al achiziționării unui apartament într-unul dintre ansamblurile HILS Development este comunitatea din care vei face parte. Știm cu toții că locuirea într-un ansamblu rezidențial din zona de est a Bucureștiului poate oferi oportunități excelente pentru a construi relații și pentru a socializa. Iar noi ne dorim să aducem comunitatea, conexiunea și confortul într-un singur loc.

 

Acestea sunt doar câteva dintre avantajele pe care poți să le ai dacă alegi un apartament în estul Bucureștiului, mai exact într-unul dintre ansamblurile HILS Development. Dacă ești în căutarea unui apartament de vânzare suntem aici pentru a-l găsi pe cel potrivit pentru tine!

 

Vino la birourile noastre de vânzări să găsim împreună apartamentul potrivit:

📍 Str. Victor Brauner, nr. 40 (HILS Brauner)

📍 Bd. Theodor Pallady nr. 66 (HILS Business Center)

📍 Bd. Basarabia, nr. 256 (lângă Hala Laminor).