Ești în căutarea unui apartament pentru familii cu 2 sau 3 copii? Iată ce îți recomandăm

Mai mulți membri în familie înseamnă mai multe schimbări și responsabilități. Alegerea unui nou apartament, potrivit pentru întreaga familie este una dintre cele mai importante decizii pe care o poți lua.

O locuință care corespunde nevoilor familiei poate influența în mod pozitiv stilul de viață. De la dimensiune și configurație până la facilități, fiecare aspect trebuie luat în considerare atunci când alegi un apartament de vânzare București. Toate acestea vor asigura confortul și siguranța copiilor, dar și a întregii familii. Iată care sunt recomandările noastre pentru apartamente dacă ai o familie cu doi sau trei copii.

 

HILS Brauner - camera copiilor

Apartamente în funcție de facilități

Apartament într-un ansamblu rezidențial

Dacă familia ta urmează să se mărească, este de preferat să alegi un apartament de vânzare într-un ansamblu rezidențial. În general, cartierele rezidențiale sunt populate de familii tinere cu copii. Astfel, cel mic se va obișnui să socializeze și să se joace cu restul copiilor. În plus, un apartament nou îți va oferi costuri mai mici de întreținere. Zona de est a Bucureștiului s-a dezvoltat mult în ultima perioadă, iar ansamblurile rezidențiale de aici, inclusiv ansamblurile HILS Development, oferă toate facilitățile și confortul pentru ca o familie să aibă parte de un trai de calitate.

 

Apartament aproape de metrou, școli și supermarketuri

Alegerea unui apartament în apropierea școlilor poate fi o decizie importantă pentru familiile cu copii. Dacă alegi să cumperi un apartament în HILS Sunrise, va fi mai ușor să îți duci copilul la școală. Ansamblul se află în apropierea Grădiniței și Școlii Primare Spectrum, dar  și lângă Liceul Internațional de Informatică. În plus, tot aici ai acces rapid la metrou, complexul rezidențial fiind situat la doar 500 de metri de stația de metrou Anghel Saligny și în proximitatea centrelor comerciale Pallady.

 

Apartamente în funcție de dimensiune

Apartament 3 camere decomandat

Apartamentele cu 3 camere reprezintă o opțiune populară pentru familiile tinere, în căutare de spațiu suplimentar. Bine compartimentate și generos spațioase, apartamentele cu 3 camere disponibile în ansamblul rezidențial HILS Brauner sunt potrivite pentru familiile cu 2 sau 3 copii. Dispuse în etaje de la 1 la 11, acestea sunt bine compartimentate, decomandate și au o suprafață de 86,63 mp, cu balcon de 10,00 mp. Astfel, pot fi considerate locul potrivit pentru un trai comod pentru toți membrii familiei.

 

Apartament tip duplex

Tot mai mulți dezvoltatori imobiliari aleg să construiască apartamente spațioase, formate din 4 sau 5 camere, cu terasă amenajată. Aceste tipologii sunt potrivite pentru familiile numeroase, cu copii, oferind spațiul necesar pentru toții membri. În HILS Brauner găsești șapte tipuri de duplex-uri, cu 4 sau 5 camere, aflate la etajele 11-12, care redau farmecul unei case cu etaj. Astfel livingul, camera de zi unde îți petreci majoritatea timpului, este delimitată de dormitoare, oferindu-ți mai mult confort și spațiu.

 

Apartamente în funcție de configurație

Apartament cu bucătărie închisă

Apartamentele cu bucătărie închisă sunt potrivite dacă familia ta e formată din mai mulți membri. Poți alege din lista de apartamente 3 camere Pallady disponibile în ansamblul rezidențial HILS Pallady. Un avantaj al apartamentelor cu bucătărie închisă îl reprezintă păstrarea ordinii și organizarea mai ușoară atunci când vine vorba de activitățile tuturor membrilor familiei. În plus, bucătăriile închise nu permit răspândirea mirosurilor și a zgomotului în alte camere ale apartamentului.

 

Ține cont de toate aceste detalii atunci când alegi apartamentul potrivit pentru tine și pentru familia ta!

 

Vino la birourile noastre de vânzări să găsim împreună apartamentul potrivit:

📍 Str. Victor Brauner, nr. 40 (HILS Brauner)

📍 Bd. Theodor Pallady nr. 66 (HILS Business Center)

📍 Bd. Basarabia, nr. 256 (lângă Hala Laminor).