Continuăm expansiunea
HILS Development

Încă un proiect rezidențial în dezvoltare – Pallady 45. Aici vei putea să experimentezi confortul apartamentelor moderne, create cu grijă și inovație. Echipa noastră lucrează pentru a aduce la forma perfectă locuințele care să îmbine designul impecabil cu funcționalitatea și calitatea. Descoperă viitorul tău loc de poveste la Pallady 45!

Despre dezvoltator

Descoperă HILS Development – un nume de încredere al industriei imobiliare! Cu peste 10.000 de locuințe finalizate, suntem mândri să fim unul dintre cei mai mari dezvoltatori în sectorul rezidențial din Capitală.

Ne remarcăm prin proiecte care redefinesc standardele de confort, accesabilitate și eleganță, cum ar fi HILS Pallady, HILS Brauner și HILS Splai.

În plus, participarea noastră la evenimente de prestigiu, precum Real Estate & Construction Forum 2023 și Gala Forbes, reprezintă o recunoaștere a performanței noastre. Alătură-te nouă și fă parte dintr-o comunitate aparte!

Fii primul care află detalii
despre noul proiect HILS

Ești în căutarea noului apartament? Suntem aici să te ajutăm! Completează formularul de contact pentru a afla mai multe detalii despre proiectul nostru rezidențial – HILS Pallady 45. Echipa noastră îți va oferi informații în legătură cu apartamentele moderne, facilitățile deosebite și avantajele unei comunități noi. Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem!